Güç Daima Şu Andadır

Nilgün Ulukaya 23 Görüntüleme Yorum ekle
4 Dak. Okuma

“Güç daima şu andadır.”
(Louise Hay)

Tüm hastalıkların zihinsel ve düşünce gücüyle tedavi konularını ele alan 1926 Amerika doğumlu yazarın kitaplarını inceleme fırsatı buldum. Zorlu dönemeçlerden geçmiş hayatı ve video anlatımlı sunum kesitleri dikkatimi çekmişti.

Hayatta güçlü kalmayı öğrenmiş, sezgileri güçlü kadının workshop notlarına denk gelmem şu an ve son 10 yılda yazılan bir çok kitaba da esin kaynağı olan yazarın “7 günde iyileşme zihin notlarını” paylaşmak istedim…

Louise Hay’in yayınlanmış olan kitap isimlerine de değinmek istiyorum.

  • Düşünce Gücüyle Tedavi,
  • Pozitif Gücün Büyüsü,
  • 21 Günde Güç İçinizde,
  • Güçlü Kadınlar,
  • Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri,
  • Her Şey Yolunda,
  • Bedenini Sev.

Bir evin kitaplığında, ruha iyi gelen, ruhu besleyen sevgi ve umudu aşılayan ilham kaynağı olması bakış açısıyla bence baş ucu kitabı olarak okunması gereken kitaplardandır.

Sözcükleri tekrar ederken bedene ve zihine olumlama cümlelerini iyi bir hal ve yalın bir dille komut ederek uyguladığımız takdirde ruh yapı taşını aktive eden sihirli bir tınıya sahip olduğunu kelimelerin gücünü hissedeceksiniz!

7 GÜNDE İYİLEŞTİRME ZİHİN NOTLARI

“Sahip olduğunuz, bütün dirençlerinizi kırıyoruz ve çözümlüyoruz. Şimdi en yüksek hayra ve coşkuya kendimizi tamamıyla açıyoruz. Her hangi bir şekilde bilincinizde bunu inkar etmeniz, inkar edecek ya da erteleyecek her hangi bir kalıp varsa şimdi onu serbest bırakmaya ve gitmesine izin vermeye tamamıyla isteklisiniz. Etrafımız sevgi ve destekle kuşatılıyor. Enerjinizi doğuştan sahip olduğunuz hakkınızı talep etmeye yoğunlaştıralım. Mucizeler hayatımıza ardı ardına akacak, akıyor. Tümüyle kabul ediyoruz. Şimdi iyilik, güzellik ve bütün kaynaklardan, mevcut kaynaklardan hayatımıza kolaylıkla akıyor.

Sizi tatmin edecek düzeyde ve üretici bir biçimde kendinizi ifade edebilmeniz sizin doğuştan gelen hakkınızdır.

Başkalarının sizden istediği şeyi değil, sizin kendinizden istediğiniz şeyleri yapabiliyor olmanız sizin doğuştan gelen hakkınızdır.

Kendi istediklerinizi yapmanın sonucunda kendinizi iyi hissetme halinizde sizin doğuştan gelen hakkınızdır.

Şimdi, burada sizin doğuştan gelen hakkınızı talep ediyoruz.

Evrenin sınırsız ve sonsuz bolluk zenginliğinden faydalanmak iyi bir yaşam sürmek para dediğiniz madde ile aranızın iyileşmesi sizin doğuştan gelen hakkınızdır.

Şimdi, burada sizin doğuştan gelen hakkınızı şu an da sizin için evrenden talep ediyoruz. Her nereye giderseniz gidin sevgiyle karşılanmak coşkulu, tutkulu, sevgi dolu ilişkiler kurmak sizin doğuştan gelen hakkınızdır. Doğuştan gelen bu hakkınızı sizin için şimdi burada talep ediyoruz. Her bir organımızın, her bir kasımızın ve her bir bütün eklemlerimizin tam kapasite ve yüksek enerji ile çalışmasına bağlı olarak tam performans sağlığa sahip olmanız sizin doğuştan gelen hakkınızdır. Kendinizi iyi hissetmeniz, yeterince iyi uyumanız ve her sabah dinç ve yenilenmiş bir biçimde uyanmanız, uyanarak yeni güne yeni selamlamanız sizin doğuştan gelen hakkınızdır.

Bu hakkınızı, şimdi burada sizin için talep ediyoruz.”

LOUİSE HAY

Tam anlamıyla cümleleri, belirlediğimiz bir zaman aralığında 7 gün boyunca dingin meditasyon müziği eşliğinde tekrarladığımız takdirde sonuca çok şaşıracaksınız. Yaşam bizi seviyor ve tüm güzellikleriyle önce kendimizi akışa güzel bir şekilde teslim etmeliyiz…

Salgın hastalıklar döneminde bir şifa kaynağı olması umudu ile bu zihin notunu blog sayfama baş ucu notu olarak bırakmak istedim…

Louise Hay’ın bu cümleler konusuna ilişkin olarak düşüncelerimin içine hangi meditasyon müzik tarzı iyi gider ki bu sözlere diye araştırırken meditasyon müzik kanallarından da “Yatao Music” kanalına üye oldum.

Harika bir alet şu Handpan… Handpan müzik aletinin, çok dinginlik ve huzur veriyor, ruha iyi gelen bir yapısı var. Müzik aletini çalarken, parmakla vuruş noktaları da çalana coşkuyla ilham veriyor. Dinlerken keyif alıyorum.

Yatao Music kanalı da bu işin çalma ve dinletme kısmında epeyce etkileyici anlayacağınız…

Meditasyon müziği olarak Handpan’ı seçmek ve dinlemek ise tamamıyla benim zevkim…

Louise Hay ve Handpan motivasyon için iyi bir takım oldu.

Bu yazıyı her kim okuyorsa şimdiden, şu an bütünün hayrına, şifa olsun.

İyi okumalar, iyi dinlemeler.

Sevgilerimle.

Bu İçeriği Paylaş
Bağlantılar:
Yazar
Yorum yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version