Uzun Zamandır Sağırdın

Hatice Sekmen 24 Görüntüleme 2 Yorum
2 Dak. Okuma

Bekliyorsun. Birilerinin veya bir şeylerin kendiliğinden gelip seni bulmasını. Ama farkındasın ki rastgele yaşamıyoruz.

Başlangıçların, cesur kararlara ve adımlara ihtiyacı var. Biliyorsun. Ve bunu bilmek yoruyor seni, beni, bizi..

Yorulunca, pes edecek gibi oluyorsun. Etme. Emeklerinin toplam karşılığı hissettiğin o yorgunluk. İnan bana daha fazlası değil. Okuduğun ve duyduğun tüm o süslü cümleler var benim satırlarımda da..

Ama bu sefer farklı olsun, farkı olsun. Avazın çıktığı kadar bağır hissettiklerini tüm dünyaya. Yanlışa, yanlıştın de. Doğruya, doğru Kırgınlığa, kırgınlık Neyse karşılığı hissinin, bağır at zehrini içinden.

Sevgiyi ekmeyi başaramayan gönüllerin, zehrini yeşertme teninde.. Yıllarca neleri hissedemediğini keşfet. Nelerden mahrum bırakıldığını. Ve mutlu olmanın beklemekle bir ilgisi olmadığını tüm çıplaklığıyla gör, kapatma gözlerini.

Öyle bir arın ki seni aşağı çeken o köklerden, Gelip seni bulacak olan tüm hisler en derininde yankılansın ve duy sen o yankıyı. Uzun zamandır sağırdın. Silinsin kulaklarının pası, müsaade et buna.

Hayat güzel Sen ise daha güzelsin. En güzel yanınla uyan her ertesi gelecek olan geceye, sabaha.. Hayatını hayal etme, hayalini yaşa. Bırak hesap yapmayı, korkularınla yaşa tüm hayallerini. Kaybetmek veya kazanmak için olmamalı tüm hamlelerin. Sadece içinden öyle geldiği için yaşamalısın .

Eğer hissettiğin bir savaş ortasındayım hissi ise, Kazanmak için oynama. Çünkü bir savaşın kazananı yoktur bunu hatırlayarak yaşa.

Heyben yeterince doluysa. Şapkanı da çıkar önüne. Ve de ki; Elimden gelen buydu. Bırak şapkanı da, heybeni de. Yoluna yüksüz devam et.. O yol seni bekliyor. Ve sen hala orada durup, hayatı ıskalamaya devam ediyorsun.

Uzat elini, Bu yolu birlikte yürüyelim. Hayatımızı hayal etmek yerine, Hayallerimizi yaşayalım. Ne dersin ?

Bu İçeriği Paylaş
Bağlantılar:
Yazar
2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version