Bursaspor’da Şimdi Ne Olacak?

Semih Erbey 25 Görüntüleme Yorum ekle
2 Dak. Okuma

Bu şehrin gözbebeği Bursaspor… Son yıllarda suni teneffüslerle hayatta kalmaya çalışıyor. Ekonomik anlamda ara ara desteklemelerle, ittirmelerle, kaktırmalarla ayakta tutulmak için mücadele ediliyor.

En sonda yazacağımızı en başta yazarak startı verelim istiyorum. Bursaspor’un borcu Bursa için borç değildir. El ele vererek aşılamayacak sorun yoktur.

Ancak şunu da kendilerine haksızlık etmeyelim belirtelim. Destek verecek olanlara mutlaka bir proje sunulmalıdır. Sadece ‘bize bağış yap’ adı altındaki diretmeler çözüm değildir.

Bursaspor’un ikinci kez mücadele edeceği 2’nci Lig’den sadece genç oyuncularla 1’nci Lig’e yükselme hayalleri hayalin ötesinde bir durumdur.

Bursaspor için şimdi ne olacak?

Sorulması gereken soru aslında budur. Bursaspor neyi hedefliyor? Transfer tahtasını açması gereken bir yönetim mutlaka görev almalıdır. Şunun da altını çizelim, daha önceden aldığımız cezalardan dolayı yeni sezonun ilk yarısında da bu kadroyla yol yürünecek. Herhangi bir transfer söz konusu olamayacak. İkinci yarı için ise hazırlıklar mutlaka netleşmeli.

Özer Hurmacı ile yola devam edilip edilmeyeceğine de karar verilmeli. Bursaspor yönetiminin bu yılki mottosu ‘doğru karar’ olmalı.

Bursaspor doğru bir karar verirse ancak doğruyu bulacak. Aksi halde ise bu serzenişler devam edecek. Bir mesajı da taraftara verelim. Bakın Amed Sportif Kulübü Play Off’ta elendi ve yeniden bu ligde devam edecek. Krizden beslenmeyi adet edinen TFF yine bu iki takımı aynı gruba vermek için de mücadele edecektir. Sizler bu durumda sakin olmalısınız, yeni bir cezaya kapıyı kapatmalıyız.

Bursa siyaseti duruma el koymalı, yeni bir krize sebep vermemelidir.

Şimdiden Amed uyarısını yapalım ki bürokrasi anca yürür…

Bu İçeriği Paylaş
Yazan Semih Erbey
Bağlantılar:
Yazar
Yorum yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version