Bursaspor’un Yeni Kahramanları

Semih Erbey 99 Görüntüleme Yorum ekle
2 Dak. Okuma

Bursaspor TFF 3’ncü Lig’e düştü, herkes hayrını görsün… Mutlu olanlar varsa göbek atsın, kutlama yapmak isteyenler doyasıya oynasın… Ama kimse şunu unutmasın, Bursaspor büyüktür, adıyla, armasıyla ve formasıyla, şanıyla hatta şöhretiyle büyüktür.

Üçüncü Lig’e de adı fazladır Timsah’ın… Bakmayın siz 2’nci Lig’e de fazladır aslında ve hatta 1’nci Lig’e… Ama bir bocalama devri yaşıyor Yeşil Beyazlılar… Genç neferleriyle kendi iradeleri ve kapasiteleri doğrultusunda mücadelelerini sürdürüyor.

Bursaspor’un mevcut yönetimi içini döktü basın mensuplarına… Başta Başkan Sinan Bür olmak üzere, Sinan Oral, Erkan Öncel, Orhan Efe ve İsmail Ertekin net ifadelerle tabloyu gözler önüne serdi. Finansal anlamda kurtuluş reçetesini de sundu yönetim… Çıkar yol da gösterdiler…

İçleri buruktu… Özellikle de Sinan Bür’ün bazı konuları hazmedememesi kendisinde moral bozukluğuna da yol açmış. Mücadele edilen cephelere bir de camiadan katılımların olması gardını düşürmüş efsane oyuncunun… Divan Başkanı Galip Sakder’e de verip veriştirmesi ayrı boyut…

İsmail Ertekin’in ‘kahramanlar’ sözü ilginçti o yüzden de başlığa onu çıkardım. “Bursa yeni kahramanlar çıkarabilir” diyerek fırsat bulunduğunu şu sözlerle anlattı: “Yeni yönetim doğru zamanda gelir, transfer tahtasını açarsa, 3 senede lig atlaya atlaya Süper Lig’e dönüş yapabilir. Önemli olan doğru kurguyu planlamaktan geçiyor.”

İsmail Hoca’nın son derece doğru olan tespitlerinden elbette Bursa çıkarım yapacaktır. Yeter ki sahnelenecek olan kahramanlık ‘ucuz’ olmasın!

Bu İçeriği Paylaş
Yazan Semih Erbey
Bağlantılar:
Yazar
Yorum yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version