Bursaspor’u Kim Yönetecek?

Semih Erbey 19 Görüntüleme Yorum ekle
2 Dak. Okuma

Şehrimizin en kıymetli spor markalarından birisi Bursaspor. Atsak da atamıyoruz, satsak da satamıyoruz… Ve hatta doluya koyuyoruz olmuyor ve boşa koyunca da dolmuyor…

Pahası yüklü borcu var, ancak her daim parlayan pırlanta gibi vitrinin en önünde de kendisine yer bulmayı çok da iyi biliyor.

Zor zamanlardan geçiyor kulüp. Hatta prestij erozyonu bile yaşıyor deyim uygunsa… Dipte, sonda ve depresyonda resmen… Dolayısıyla aidiyet duygusu yüksek olan camiaya mal olmuş kim varsa aynı dertten göbeğine kadar muzdariplik yaşıyor.

Son dönemde yaşananlar malumunuz… Bir dönem çok hızlı başlamıştı, çok da hızlı kapanan bir defter oldu. Büyük heves ve hayaller vardı ancak maalesef sonu hüsran oldu… Ortada sonuçta bir emek var, bir çalışma ve gayret var… Denediler ancak olmadı, istenilen gibi bitmedi…

Süreç olağanüstü kongreye giderken tıkandı. Yeniden bir transfer tahtası sorunu baş gösterdi. Bu kez devreye Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, girdi. Ekibiyle 3 gün Özlüce’ye kamp kurdu ve alnının akıyla başarılı bir şekilde süreci tamamladı. Ardından başkan adaylığı için isimler ortaya atıldı. Son olarak BURFAŞ Genel Müdürü Ömer Furkan Banaz, aday olarak listesini Divan Başkanı Galip Sakder’e teslim etti.

Yarın TOFAŞ Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek genel kurulla birlikte yeni başkan olarak koltuğa oturacak.

Sayılı saatler kala gözler öte yandan Alinur Aktaş’a çevrildi. Tahta sürecinde etkin olmuştu Sayın Başkan…

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla düzenlenen organizasyonda net mesajlar verdi Aktaş…

Bursaspor’dan kısa vadede başarı beklenmemesi gerektiğini dile getiren Alinur Aktaş, kritik cümleyi kurdu: “Bursaspor’u ben yönetmeyeceğim, yönetmesi gerekenler yönetecek. Bende bu şehrin belediye başkanı olarak destek vereceğim, katkı vereceğim.”

Alinur Aktaş’ın söyleminden sonra işler daha başka bir boyuta erişti.

Şimdi Bursaspor’un gerçek neferlerini görme zamanımız geldi.

Hayırlı uğurlu olsun!

Bu İçeriği Paylaş
Yazan Semih Erbey
Bağlantılar:
Yazar
Yorum yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version