Genç Timsah Bu Ligde Ne Yapar

Semih Erbey 24 Görüntüleme Yorum ekle
2 Dak. Okuma

Şehrimizin göz bebeği olan, bir tanemiz Bursaspor’umuzu maalesef 1’nci Lig’de tutmayı da başaramadık. Tarihinde ilk kez bu seviyede mücadele etmek zorunda kalacak Yeşil Beyazlılar… Yaşanan onca trajediye rağmen ayakta kalmaya ve dik durmaya çalışan başka bir camiayı da bulma şansınızın son derece zor olduğunu ifade etmeliyim.

Ömer Furkan Banaz başkanlığındaki yönetimle beraber daha fazla mali yapıya odaklanan bir Bursaspor görüyoruz. A’dan Z’ye iş çevresinden gelen isimlerden oluşan idareciler delikli kuruşu boşa harcamamakta kararlı görünüyor. Öyle ki başta Banaz olmak üzere hiçbirinin birinci hedefi transfer tahtasını açmak değil. Tamamen Vakıfköy ağırlıklı bir kadroyla sınav vermek…

Düşünce yapısı olarak baktığınızda bu çok da mantıksız gelmiyor. Ama çok basit bir soru var acaba bu sistem işleyecek mi? Çok sayıda toy oyuncu bu ligin ağırlığını ve stresini kaldırabilir mi? Kriz anlarında soğukkanlılıkla kim sorumluluk alabilecek, yeri geldiğinde kim günah keçisi olmayı kabul edecek?

Bu ligleri yalamış yutmuş İsmail Ertekin ve Tahsin Tam ikilisinin göreve gelmesi Bursaspor için olağanüstü bir şans… Ciddi anlamda bilinçli bir tercih olarak Yeşil Beyazlılara sıkıntı yaşatmadan yeniden 1’nci Lig’e çıkmak için olağanüstü bir mücadele vereceklerdir. Potansiyelin de farkında olduklarına yemin dahi edebiliriz. Ancak sonuç çok önemli.

Doğru bir strateji oluşturulur taraftar da sabır gösterirse bir seviyeye kadar gideceklerini düşünüyorum bu çocukların… Arkalarında durmak için de hazırız. Vakıfköy’ün eşsiz yeteneklerini seyretmek için de heyecanlıyız. Önce yol haritasını anlayalım ve bunu kanıksayalım… Varın bu yıl 1’nci Lig’e yükselmek büyük bir sürpriz olsun.

Bu İçeriği Paylaş
Yazan Semih Erbey
Bağlantılar:
Yazar
Yorum yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version