İlahi Zamanlama

Feyza Tunay 79 Görüntüleme Yorum ekle
2 Dak. Okuma

Bazen gayret çabaya aşık değildir hani… Ne yaparsan yap, olmayacağı vardır.

Bazen sadece olacağı varsa olur. Kadersel bir plan vardır. Bu noktada dürüstlükle içsel bir değerlendirme yapalım. Ne kadar teslimiyette ne kadar hezimet hissediyor ve isyankârız?

Çoğu zaman üzerinden belli bir zaman geçip içsel olgunluğa varabilirsek olanı, olmayanı olduğu gibi kabullenebiliyor ve aslında daha hayrımıza olduğunu da sezebiliyoruz.

Bu durum sadece gayret edilip, gerçekleşmeyen hedefler için değil, aynı zamanda ikili ilişkiler için de geçerlidir. Bir zamanlar çok sevip, güvendiğiniz bir insanla ani kopuş yaşayabilirsiniz.

Esasen, hayatta hayal kırıkları da mevcuttur. Hiçbir ruhsal şifa sistemi, terapiler, koçluklar vs. hayatı toz pembeye çevirmek için tasarlanmadı. Her biri kişinin kendi içsel kuvvetini keşfetmesi için farklı yollar çizdiler ancak varılacak nokta hepsinde aynıydı. Hangi yoldan giderseniz gidin bu sizin yolunuzdur. Kendi hikayeniz Dünya’daki diğer tüm insanlardan farklıdır. Bu sebeple başkalarının hayatı, yaşam koşulları ile kendinizi kıyaslamamalısınız. Negatif duygulara düşeceğiniz tuzaklardan uzak durarak kendiniz olmayı öğrenmelisiniz.

Özgünlüğünle teslimiyette kal. 

Çünkü teslimiyet, mükemmel ilahi zamanı yaratır.

İlahi zaman, mucizeleri doğurur.

Hayallerin de ötesini yaşamak için uğurlu bir aralıktır.

Çok azımız belki de bu deneyimi yaşayabiliyor çünkü çok azımız gerçek bir teslimiyettedir. Dünya bir durak değil, bir deneyim yeridir. Deneyim, olgunluk ve mertebe kazanabileceğiniz bu fırsatı öylesine değil, derinlemesine yaşamayı seçin -ki bu gerçekte bir zorunluluktur.-

İlahi zaman, herkes içindir. Dünya’nın farklı yerlerinde amansız hastalıklara yakalanarak mucizevi bir şekilde iyileşen ya da borç batağındayken inanılmaz derecede zenginleşen insanların hikayelerini duymuşsunuzdur. Hepsinin tek bir ortak özelliği vardır; teslimiyetle akışta kalırlar ve ilahi zamanlamaya layık olurlar.

İlahi zamanlamayı beklerken, kendi yaşam çizginizden kopmuş olabilirsiniz. Belki de uğurlu zaman aralığınız başlamış ve hatta gerçekten gören gözlerle baktığınızda zaten birçok kez deneyimlemiş olabilirsiniz.

Kendinizde isyankârlık, sitem veya kıskançlık duyguları baş göstermişse şükran duymayı öğrenmelisiniz demektir. Tabii ilk başta kendi tahlilinizi yapabilecek berrak ve objektif bir bakış… Şükür frekansı hem oldurma frekansıdır hem de arındırıcı bir etkiye sahiptir. Kalpten, samimi bir şekilde Yaratıcıya şükredin ve hatta günlük olarak farklı şükür sebepleri bulun.

Varlığınız ilahi zamanda yolculuk etsin!

Sevgiler…

Bu İçeriği Paylaş
Yazan Feyza Tunay
Bağlantılar:
Yazar
Yorum yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version