Timsah Nereye Koşuyor

Semih Erbey 29 Görüntüleme Yorum ekle
2 Dak. Okuma

Bursaspor büyük bir açmazın içerisinde debelenip duruyor. Ne yapacağına dair her gün fikri bir adım daha fazla değişen bir takım haline geldi Yeşil Beyazlılar…

Kırılma anlarında sahada göremiyoruz Bursaspor’u… O itici gücü kullanamadığı gibi, taraftarının da o desteğini maalesef olumlu yönde değerlendiremiyor.

Teknik Direktör İsmail Ertekin’in de formunda olmadığını söylememiz gerekiyor. Özellikle iç sahada kaybedilen puanlar hem can acıtıyor aynı zamanda da fırsat da kaçıyor. O gemiyi bir daha yakalama şansınız hiç ama hiç olmuyor…

Hedeften uzaklaşıldıkça konunun özünden kopuluyor, olan yine Bursaspor’a oluyor.

Teknik Direktör İsmail Ertekin pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Batman Petrolspor maçı öncesi basının karşısına geçti.

Geçmişten ders almadıklarını itiraf eden tecrübeli hoca, “Acemilikten başka bir şey değil. Zaman çalmayı kötü bir şekilde değerlendiriyoruz. Panik yaptığımızdan dolayı, son 10 dakika sıkıntı yaşadık. Bu sezon 3 veya 4. kez böyle gol yiyoruz. İnanılmaz üzüldük. Çok değerli 2 puan kaybettik. Batman’da telafisini yapacağız. Gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Çocukların oyun bilgilerinden ziyade acemilikleri Timsah’ın başını çok yakacak gibi duruyor. Daha iyi seviyeye gelme konusunda adımlar atılsa bile bu ligi nasıl bitirecekleri ise merak konusu oluyor.

Transfer tahtası tam bir yılan hikayesi… Şu ana kadar transfer yapılmayacakmış gibi savaşa devam edeceklerini söyledi İsmail Hoca, “Transfer açılırsa bizim için milli piyango olacak. Görüntü o. İnşallah açılır” ifadelerini kullandı.

Timsah nereye koşuyor?

Bu İçeriği Paylaş
Yazan Semih Erbey
Bağlantılar:
Yazar
Yorum yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version