Ya Çekemezsen

Sevda Seyfi 42 Görüntüleme Yorum ekle
2 Dak. Okuma

İstedikleriniz siz onları istemeyi bıraktığınızda gerçekleşir. Bu, evrenin size “sen bakarken soyunamıyorum.” deme şeklidir. Çekim yasası hakkındaki kitapları duymuşsunuzdur mutlaka, ya da belki okumuşsunuzdur. “Bu kitap size geldi çünkü onu siz çağırdınız.” gibisinden bir şeyler yazar üstlerinde. (Başıma geldi de oradan biliyorum) Peki ya istediğimi çekemezsem kendime?

Evrene olumlu mesaj vermek gerekir ve mesaja ne yazarsanız cevabı da o olur haliyle. Yani temelde mantığı budur ama iş uygulamaya gelince değişir. Çoğumuz doğru mesaj vermeyi bilmiyoruz ya da versek de evrenden sekip bize istemediğimiz şeyler olarak geri dönüyor mesajlar. “Ben bunu istemiyordum.” Mesajlarımıza cevaplar genelde olumsuz oluyor değil mi? Neden acaba? Çünkü hep istemediğimiz şeylere odaklanıyoruz farkında olmadan. Kilo almak istemiyorum. Zayıf not almak istemiyorum. Babamın kızmasını istemiyorum. Bu kadar fazla çalışmak istemiyorum. Onunla görüşmek istemiyorum… İstemiyorum, istemiyorum, istemiyorum… İnsan bu kadar şeyi istemezken istediklerine kavuşamamasına da şaşmamak gerekir. Burada bir handikap çıkıyor önümüze,  istiyorum deyince de olmuyormuş çünkü İstiyorum demek de yokluğunu kabul etmekmiş aslında. Eee… Nasıl olacak peki o zaman?  İstemek de yanlış istememek de! Evren ne yapsın peki? Bir ben miyim mesaj gönderen? Haliyle kafası karışıyor onun da kime ne cevap versin. O zaman ne yapmak gerekiyor biliyor musunuz?

Net olmak! Oldum olası sincaplara ve maymunlara bayılırım hep bir sincabım olsun isterdim ne sevimliler. Ama satılmıyorlar satışı yasak beslemesi de öyle. Ben bir sincap bir maymun hayali kurup da bunca senedir istedim olmadı bir türlü dediğimde arkadaşımın verdiği cevap, “Sen ne istediğini bilmiyorsun ki!” Artık sadece sincap istiyorum. Bir gün olursa yazarım onu da “oldu” diye. Evren bizim ücra bir köy gibi sapa kalmış kalbimize yol, su ve elektrik getirir yani. Evrende üretme gücü sınırsız ve sonsuzdur çünkü. Ne demek istediğimi anladınız sanırım.

Ne istediğinizi bilin ve gerisini salın gitsin. Nasıl diye düşünmeyin ne zaman diye de beklemeyin. Gönderin mesajı, net olsun, gerisini evren düşünsün. Dert etmeyin!

Bu İçeriği Paylaş
Yazan Sevda Seyfi
Bağlantılar:
Yazar
Yorum yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version