Aura

Nurhayat Güler 69 Görüntüleme Yorum ekle
2 Dak. Okuma

İnsan bedeninin dışarı yansıttığı elektromanyetik alana aura denir. Genellikle gözle görülmeyen bu enerji alanı. Spritüel güçleri yüksek kişiler tarafından görülebilir. Auramız bizim dışarıya yansıttığımız ruh halimizdir aslında ve içinde bulunduğumuz fiziksel ve ruhsal hale göre aura rengimiz de değişiklik gösterir. Yani kişinin aurası her gün aynı renkte olmayabilir.

Aura renkleri genellikle beyaz, mor, mavi, yeşil, gri, siyah, sarıdır. Tabi bu renklerin de bir anlamı var. Örneğin içinde kötülük, nefret barındıran ya da üzgün, karamsar kişilerin auraları genellikle gri ve siyahtır. Enerjisi yüksek, ruhsal bilince sahip kişilerin mor, manevi yönü güçlü, iyimser kişilerin beyaz,  eğlenceli, enerjik, zeki kişilerin ise genellikle sarıdır. Tabi bu renkler her zaman aynı olmaz. Başta da belirttiğim gibi kişinin anlık ruh haline göre de değişim gösterebilir.

Enerjisi yüksek kişilerin aurası da güçlüdür. Tabi buradaki yüksek enerji fiziksel enerji değil ruhsal enerjidir. Yani ruhen dengede, manevi yönü güçlü, iyimser, dedikodudan uzak ya da kendini çok iyi tanımış ve özgüveni yüksek olan kişiler, güçlü bir auraya sahiptirler. Bir ortama girdiklerinde hemen fark edilirler. Bu demek değil ki çok güzel ya da çok yakışıklı. Tamamen enerjisini yansıtmasından kaynaklıdır aura. Bir kadın normal bir güzelliktedir ama aurası çok güçlü ise hep dikkat çeker. İnsanları duruşu, konuşması ile bile kendine çekebilir. Aynı şey erkek içinde geçerli.

İnsan o kadar mucizevi bir varlık ki. Kendini sadece beden olarak görmeyen. Enerjisel bedeninin de farkında olan her insan. Aurasını da kullanmayı ve güçlendirmeyi bilir. Enerjiyi yönetmek, yönlendirmek, güçlendirmek… İnsan bedeninin muhteşemliğinden sadece bir kaçı.

Eğer aura renginizi merak ediyorsanız. Düz renkli bir zemine elinizi koyup (genellikle beyaz ) bir süre parmak uçlarınıza bakmalısınız. Bir süre sonra vücudunuzdan yansıyan rengi görebilirsiniz. Tabi hemen ilk seferde göremeyebilirsiniz. Üzerinde durup denedikçe görmeye de başlarsınız. Güçlü bir aura için; derin düşünme ve egzersiz yapabilir, sağlıklı iletişimler kurmaya ve sevdiğiniz şeylere zaman ayırmaya özen göstermelisiniz.

Bu İçeriği Paylaş
Bağlantılar:
Yazar
Yorum yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version