Sağ ve Sol Meleğime

Firdevs Daş 74 Görüntüleme Yorum ekle
2 Dak. Okuma

Sen sol mavim sen sağ beyazım. Sen sol yanım, sen sağ yanım. Sen sol kalbim, sen sağ kalbim. Sen her şeyim, sen her şeysin. Şimdi ne diyeyim ki sana ben? Sen sol gözümün yaşı, sen sağ gözümün yaşı. Öyle basit mi sandın sana olan aşkımı sen? Öyle abartılı bulma sakın sevgimi.

Sen ki solumda en sevdiğim, sen ki sağımda en sevdiğim. Sola baksam sen, sağa baksam sen. Bundan sonra her yere baksam siz. Öyle abartılı bulma aşkımı sakın sen. Sen ağlarsan ben içime ağlarım. Sen olmazsan ben de olmam. Şimdi ne diyeyim sana ben? Sen sol gözbebeğim, sen sağ gözbebeğim. Sensiz olur mu sandın öyle sen? Sen ki en büyük aşkım… Sen ki en büyük sevdam… Öyle basit mi sandın aşkımı sen? Sen ben olmuşsun, bense sen ve sen. Sen sol canımın içi, sen sağ canımın içi. Şimdi ne diyeyim ki sana ben? Kelimeler boğazımda düğüm oluyor, Öyle yazamıyorum artık… Bir tanelerim, bize özel kalsın gerisi. Benim için önce sol mavim, sonra sağ beyazım. Sizinle yaşıyorum ben. Aşkımı anlatmak için kelimeler yeter mi sandın sen? Öyle bir tanem, sol yanım sen varsın diye var, sağ yanım sen varsın diye var. Meleklerime daha ne söylesem ben öyle?

Sen ki candan ötem, sen ki canımdan ötem. Her şeyimsiniz ve öyle kalacaksınız. Sonsuzlukta hiç ayrılmayalım mavim ve beyazım. Şimdi ne diyeyim ki size ben?

Bu İçeriği Paylaş
Yazan Firdevs Daş
Bağlantılar:
Yazar / Öğretmen
Yorum yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version