Tahta Masa

Semih Erbey 24 Görüntüleme Yorum ekle
2 Dak. Okuma

Bursaspor’un içinde bulunduğu durum gerçekten de içimizi acıtır halden, içimizi kanatır hale geldi. Arma sevdasıyla büyüyenler tamam da büyümeye çalışanlara anlatacak bir öykümüz olmaması büyük anlamda sıkıntı oluşturuyor. Çünkü başarısızlığın yanında yer almak gerçekten de zor, başarıya zaten diyecek bir laf yok malumunuz!

Bursaspor bunun için neler yapıyor dersiniz? Çok net bir cevap var… Yönetim gerçekten de gözle görünmeyen ama samanın altından çok ciddi hissedilen hamleler yapıyor. Herkesin hayıflandığı ve üzüldüğü konulara baktığınızda onların da dertlenmemesi elde değil tahmin edersiniz ki…

Yönetim devre arasında tüm konsantrasyonunu lisans sürecini tamamlamak üzere kurguladı. Ciddi emekler sarf etti. Diyaloglar geliştirdi, yurt dışı bağlantıları geliştirdi. Futbolcularla anlaşmaya çalıştı. Ekonomik anlamda geliştirdiği tüm kozları oynamak için büyük gayret sarf etti. Bununla ilgili olağanüstü bir başarı elde ettiler. Başkan Ömer Furkan Banaz başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerini kutlamakta yarar görüyorum. En azından -3 puan cezasıyla moralsizliği taçlandırmadılar.

Şimdi sezonun ikinci yarısı için yepyeni bir sayfa açma zamanı. Bunun için transfer tahtası önemli bir engel teşkil ediyor. Atılan adımlar son derece önemli… Ancak şu aşamada tahtanın açılması ufukta görünmüyor sanılıyor. Bence bu konuda da açıklanmayan girişimler var. Ve hatta Bursalı iş insanları BTSO öncülüğünde sürecin içerisinde aktif rol oynuyor. Belli bir ödeme planıyla geçmişin tozlu yolları temizlenmeye ve asfalt dökülmeye çalışılıyor.
Tahta kaldırıldıktan sonra devreye masa girecek. O masada da iyi oyuncular Bursaspor’u bulunduğu konumdan yukarı zıplatacak ve hak ettiği noktaya en azından getirmek üzere umutlandıracak isimler taze kan olarak devreye girecek.

Sevgili okurlar, herkesin malumu bu şartlarda bu iş gitmeyecek ama unutulmasın, bu iş de burada bitmeyecek.

Bu İçeriği Paylaş
Yazan Semih Erbey
Bağlantılar:
Yazar
Yorum yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version