Sen Vazgeçtiğinde O Vazgeçemeyecek

Salih Kurt 16 Görüntüleme Yorum ekle
2 Dak. Okuma

Bazı şeylerin yolunda gitmediğini anladığınızda olabilecek şeyler hemen hemen bellidir. Ya birlikte daha güzel yarınlar için çabalarsınız ya da tek başınıza emek verir, uğraşır ve nihayetinde pes edenler kervanında yerinizi alırsınız.

İlişkinizin üzerinden ne kadar süre geçerse geçsin, gerçekten seven bir yürek sıkılmaz. Evet, sıkılmak kelimesini kullandım çünkü sosyal medya ve internetteki forumlarda en çok karşılaştığım şey bu!

İlişkimiz heyecanını kaybetti, eşim benden sıkıldı vs. Gibi serzenişler hepinizin kulağına gelmiştir. Elbette herkes, her zaman aynı ruh hâline sahip olamaz. Günlük hayatın stresi, yaşam mücadelesi gibi durumlar bazen hiçbir şey yapmak istemeyişimize sebebiyet verebilir. Böyle anlarda kişilerin birbirinin üzerine gitmemesi oldukça önemli.

Ama başkalarına karşı güllük gülistanlık bir ruh profili çizip, konu siz olduğunda birden değişen ve yüzü düşen biri için durum biraz farklıdır.

Siz, onu sürekli el üstünde tuttuğunuz için, ona bu tarz durumlarda daha fazla ilgi gösterdiğiniz için biraz şımarmış olabilir. Belki tam da şimdi böyle ilişkinin tam içerisindesiniz.

Size sürekli trip atan biri, fazla nazın âşık usandırdığını unutmuş olabilir. Ama konumuz o değil. Sizsiniz. Önemli olan sizin ne yapacağınız.

Çok fazla şey anlatmaya inanın gerek yok. Zaten insan ilişkilerinin çok fazla karmaşık olduğunu da şahsen düşünmüyorum. Sadece aşk hayatınızda değil, günlük yaşamda da mümkün olduğunca basit düşünmek, kendiniz olmak, kırmızı çizgilerinizin olduğunu karşınızdaki insanlara hissettirmek, güçlü ve ayakları yere basan biri olarak, kendinize sonuna kadar güvendiğinizi her fırsatta davranışlarınızla belli etmek sizin faydanıza olacaktır.

Şu anda bile yukarıda anlattığım şekilde davranmaya başlasanız, pek çok şeyin nasıl değiştiğini fark edebilirsiniz. Siz kalıcı bir şekilde kendiniz olup, onu yeri geldiğinde kaybetmekten bile korkmayacağınızı hissettirirseniz, yenilenen bir ilişkiyle karşılaşmanız çok da uzak değil. Yeter ki gerçekten asil ve sevgiye layık bir karaktere sahip olun. Aynı döngünün zincirlerini kırın ve bazen vazgeçmenizin gerekebileceğini öğrenin. Ancak bu şekilde vazgeçilemeyen olabilirsiniz.

Bu İçeriği Paylaş
Yazan Salih Kurt
Bağlantılar:
Yazar
Yorum yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version