Tanrıların Arabalarına Binme Vakti Geldi

Murat Tepeler 35 Görüntüleme Yorum ekle
4 Dak. Okuma

Merhaba dostlarım. Geçen gün sanki normal bir şeymiş gibi öne çıkan bir haber ile sarsıldım. Meksika parlamentosunda iki uzaylının fosilleşmiş bedenleri ortaya çıkarıldı. Böylece ilk kez gerçek anlamda UFO varlığı bir devlet kurumu tarafından tüm dünya ile paylaşılmış oldu. Bu fosiller yıllar önce bir mağara da keşfedilmiş ve denilene göre bilimsel analizler sonucunda hem Dünya dışı varlık oldukları hem de yaklaşık olarak bin yıllık bir geçmişe sahip oldukları saptanmış. Tabi beklenen şey haberin hemen yalanlanarak çok kısa bir zaman sonra ortadan kaybolacak olmasıydı. Ama bu sefer durum çok farklı. Dediğim gibi bir devlet kurumunda ciddi ciddi sorgulanan bir süreç oluştu. Elli yıldır bu denli bir bilimsel sunum yapılmamıştı. Daha önce ortaya atılan iddialar hep itibarsızlaştırılmıştı. Bakalım bunun akıbeti ne olacak.

Son dönemde dikkatinizi çekmiştir. Sizce de bu UFO konularında büyük bir normalleşme süreci yaşanmıyor mu? Artık eskisi kadar ortaya çıkan haberler yadırganmaz oldu.

Bir diğer önemli gelişmede güzel uydumuz Ay üzerinde yaşanıyor. 2023 yılı içinde bu konuda birçok yeni girişim oldu. En son Hindistan’da Ay’ın güney kısmına iniş yapmayı başardı. Amerika, Çin, Rusya, Hindistan ve daha pek çok ülke Ay konusunda neredeyse elli yıl beklendikten sonra alelacele çalışmalara başladıkları görülüyor. Bizim de 2025 yılı uzay çalışma planlarımız içinde Ay’a sert iniş denemesi yapmak var.

İyi de neden tüm bunlar şimdi, şu an da gerçekleşiyor? İnanın bana dostlarım bu işin içinde çok büyük bir gizem var. Her ne kadar özellikle Ay çalışmaları için üzerinde keşfedilen madenler bahane edilse de bu bana ve benim gibi yıllardır bu işleri takip eden insanlara çokta inandırıcı gelmiyor doğrusu.

Sanırım “Tanrıların Arabaları” gizemi yakında çözülmek üzere dostlar. Tanrıların Arabaları terimini aşikâr olanlar bilecektir elbet, ama bilmeyenler için bunu biraz izah etmek istiyorum.

Usta bilim kurgu yazarı ve antik uygarlıklar araştırmacısı Erich Von Daniken’nin 1968 yılında yayınlanan kitabının adıdır. Genel olarak Antik Çağ’daki ilkel insanların yüksek bir medeniyete ve bilgi düzeyine sahip dünya dışı varlıklar tarafından ziyaret edildiğine dair hipotezleri ve bunların delillendirilmesini içermektedir. Ona göre dünyamız binlerce yıldır dış uzaylılar tarafından ziyaret edilmekte ve bu ziyaretlerin yaşayan halkların kültürlerine büyük etkileri olmaktadır.

Aslında bu ve bunun gibi konular üzerinde oluşturulmuş eserler sayesinde olsa gerek şimdi gökyüzünden devasa bir uçan daire inişe geçse, yıllardır üzerimizde oluşturulan algılar sayesinde gayet normal bir şeymiş gibi karşılayacağımızdan hiç şüphem yok.

Gerçekten hep birlikte yeni bir yaşam formunu bekler hale geldik. Sanırım bu bizim yaratılışımızda olan bir şey. Her zaman hep daha ileri bir yaşam tarzı için mücadele ediyoruz. Yeni tanışacağımız yaşam türlerinin bizi daha iyi yapacağı varsayımı daha ağır basmakta.

Böyle bir şeyin gerçekleşmesine hiç bu kadar yakın olmamıştık dostlar. Başta da söylediğim gibi son zamanlarda olup biten her şey çok yakında pek çok sorunun cevabının ortaya çıkacağını gösteriyor.

Olur da bizden başka bir yaşam formunun daha olduğunu ve evrende yalnız olmadığımızı öğrenirsek bunun iyi bir sonucu olabilir. Muhtemeldir ki bu durum, dünya insanlarına birlik olma yolunu açacaktır. Evet. Kendimize yeni bir düşman bulmuş olacağız. Bu sayede birbirimizi yemeyi de bırakırız belki kim bilir?

Bu İçeriği Paylaş
Bağlantılar:
Yazar
Yorum yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version